PURITATE EXCEPȚIONA

pH STABIL

BOGATĂ ÎN ANTIOXIDANȚI

ÎMBUTELIATĂ LA SURSĂ

BINE AȚI VENIT ÎN VALEA SĂCUIEULUI

La poalele Carpaților, pe văile și dealurile Munților Apuseni, există un loc unic pe Pământ, unde arborele de Sequoia a reușit să își stabilească rădăcinile în afara habitatului său natural. Acest loc minunat se numește, deloc surprinzător, Valea Săcuieului sau Valea Sequoia. Aici în acviferele situate la sute de metri adâncime, noi am descoperit AQUAVIA.

În drumul său spre suprafață, apa AQUAVIA întâlnește formațiuni geologice complexe care datează de mai bine de 145 milioane de ani.

Pe acest traseu, apa AQUAVIA, parcurge straturi formate din roci vulcanice, nisipuri si roci calcaroase, de la care își împrumută proprietățile fără a fi nevoie să-i aducem îmbunătățiri artificiale. AQUAVIA este îmbuteliată direct de la sursă pentru a-și păstra proprietățile sale unice.

Aceasta este puterea naturii.

PUTEREA NATURII

DIRECT DE LA SURSĂ

3.0 Acidic Sifonate Apă îmbuteliată Apă potabilă Apă de izvor AquaVia Neutru Alcalin IDEAL NESĂNĂTOS 4.0 5.0 6.0 7.0 8.0 9.0 10

Ce este pH-ul?

pH-ul este măsurat cu ajutorul concentrației de ioni de hidrogen din apa pe care o bem sau din mâncarea pe care o consumăm. Apa alcalină cu un pH mai mare de 7.0 are o concentrație mai ridicată de ioni negativi. Ph-ul natural al corpului este de 7.4 însă acesta adesea scade datorită consumului de acizi din alimentele procesate, cum ar fi produsele lactate, zahărul și carnea roșie. Apa natural alcalină cu un pH mai ridicat ajută la prevenirea scăderii pH-ului din organism, făcând ca acesta să funcționeze normal

Schema de comparație a Ph-ului

 • AQUAVIA ........................... 9.4
 • ETERNAL .......................... 8.0
 • FIJI ...................................... 7.7
 • EVIAN ................................. 7.2
 • OZARKA ............................ 6.6
 • VOSS .................................. 5.5

Ce este reziduul sec?

Reziduul sec se referă la totalitatea cantităților de minerale, săruri, metale, cationi sau anioni, dizolvate în apă. Cu cât reziduul sec este mai ridicat în apa pe care o bem, acumularea de sediment în organism este mult mai mare. AquaVia are reziduul sec foarte mic în comparație cu alte ape de pe piață și are un gust minunat cu efect răcoritor.

PPM

TOTAL SOLIDE ÎN PPM*(Părți Per Milion)

 • ICELANDIC ....................... 62
 • VOLVIC ............................... 140
 • AQUAVIA ........................... 160
 • FIJI ...................................... 224
 • VOSS .................................. 290
 • EVIAN ................................ 357

NATURAL vs ARTIFICIALNivelul mare al pH-ului apei noastre se datorează trecerii acesteia prin straturile geologice situate la sute de metri adâncime, acumulând o mulțime de minerale cum ar fi: potasiu, magneziu, bicarbonat de sodiu , siliciu, calciu etc. Concentrația pH-ului și proprietatea antioxidantă sunt mai stabile în cazul apei de izvor AquaVia decât în cazul apei care trece printr-un proces de modificare artificial.

Apa alcalinizată artificial este o apă care rezultă în urma unui proces fizico-chimic. Această apă trece printr-un proces de distilare cu vapori sau purificare prin care fie are adăugați electroliți, fie se adaugă anumite minerale menite să crească alcalinitatea. În majoritatea cazurilor în aceste procese se folosesc echipamente de ionizat care la rândul lor generează apă acidă sub formă de reziduu , aceasta nefiind prima alegere a unui consumator conștient și atent la mediul înconjurător.