AquaVia premiată cu 3 stele „Superior Taste Award”

6 iunie 2019 |

AquaVia premiată cu 3 stele „Superior Taste Award”

Pentru al doilea an consecutiv, apa natural alcalină AquaVia pH 9.4 a obținut o certificare internațională de 3 stele pentru gustul său de la International Taste Institute din Belgia. Juriul internațional, alcatuit din peste 200 de chefi și somelieri renumiți, i-a acordat apei AquaVia cea mai înaltă distincție “Superior Taste Award”.

International Taste Institute din Belgia (fosta iTQi) este cea mai mare organizație care reunește chefi și somelieri apreciați la nivel internațional, selectați pe baza expertizei și experienței lor în analiza gustului. Aceștia dau un feedback obiectiv producătorilor cu privire la gustul produsului lor.

Produsele sunt analizate și clasificate printr-o metodologie neutră, într-o testare ”blind”, fără a cunoaște denumirea mărcii sau proveniența ei.

În funcție de analiza senzorială, produsele sunt certificate cu 1, 2 sau 3 stele, similar stelelor Michelin din gastronomie. Produsele cu scoruri înalte primesc distincția “Superior Taste Award”.

Gustul excepțional al apei de izvor AquaVia se datorează trecerii acesteia prin straturile geologice situate la sute de metri adâncime, acumulând minerale în drumul său spre suprafață. Pe acest traseu format din roci vulcanice, nisipuri și roci calcaroase își împrumută proprietățile sale unice.

Articole recente