AlkaWonder partener oficial de hidratare al Zumba!

23 iulie 2019 |

AlkaWonder partener oficial de hidratare al Zumba!

Suntem încantati să fim alături de Zumba ca partener oficial de hidratare al Zincon 2019  prin brandul omonim AlkaWonder. Zincon este conferința anuală a antrenorilor acreditați Zumba ce reunește 6000 de traineri din peste 90 de țări.  Conferința Zincon va avea loc în Orlando, Florida între 25 – 27 iulie. Fenomenul Zumba a pus lumea în mișcare încă de la începutul anilor ’90 când dansatorul și coregraful columbian Beto Perez a lansat programul de antrenament în pași de dans de inspirație latino. Astăzi, aproximativ 15 milioane de oameni iau parte săptămânal la antrenamente Zumba în peste 180 de țări. Ca partener oficial de hidratare al Zumba în cadrul Zincon, AlkaWonder va astâmpăra setea instructorilor pe tot parcursul evenimentului.

AlkaWonder este una dintre cele mai alcaline ape de izvor naturale din lume – cu un pH de 9,4 – oferind o hidratare optimă pentru antrenamentele solicitante Zumba.

La poalele Carpaților, pe văile și dealurile Munților Apuseni, există un loc unic pe Pământ, aici în acviferele situate la sute de metri adâncime, noi am descoperit AlkaWonder. Pe acest traseu, apa parcurge straturi formate din roci vulcanice, nisipuri și roci calcaroase, de la care își împrumută proprietățile fără a fi nevoie să-i aducem îmbunătățiri artificiale.

AlkaWonder este îmbuteliată direct de la sursă pentru a-și păstra proprietățile sale unice.

Aceasta este puterea naturii.

 

Articole recente